Is middeleeuws interieurontwerp jouw nieuwe esthetiek?

Interieurtrends komen en gaan. Sommige blijven klassiek, zoals minimalistisch, midden van de eeuw modern, eigentijds en art nouveau.

Een ander om te overwegen voor uw ontwerpesthetiek is middeleeuwse woninginrichting.

Wat is middeleeuws?
De middeleeuwse periode vond naar schatting 1000 jaar in Europa plaats. Het vond plaats na de val van Rome en voordat de Renaissance begon in Italiƫ. Het wordt ook wel de Middeleeuwen genoemd.

Hoewel Rome viel, bleef zijn erfenis tot ver in de 20e eeuw voortleven. De Romeinse decoratieve stijl omvatte muurschilderingen en motieven, terwijl de middeleeuwen houtwerk, gotische interieurs en versieringsmeubels leverden.

Drie kenmerken definiƫren deze periode:

Ridderlijkheid
feodalisme
Geloof
Daarnaast waren er drie periodes van de middeleeuwen:

Vroeg
Hoog
Laat
Gedurende de hele periode was er sprake van dominantie door de katholieke kerk.

Hoe vallen de middeleeuwse periode en het interieurontwerp samen?
Als je ooit terug in de tijd wilde reizen, is interieurontwerp je tijdmachine. Kies je favoriete tijdperk en plaats de elementen ervan door je hele huis. Stijl je woonkamer, slaapkamer en keuken met decoratieve elementen uit die tijd. Mix vervolgens de huidige meubels en meubels die het tijdperk nabootsen.

Een reeks kenmerken bepalen elk tijdperk. In 2021 zal technologie invloed hebben op de inrichting van een huis. Professionals integreren technische apparatuur in de huizen van hun klanten. Ze werken ook om de draden te verbergen die zijn aangesloten op televisies, camera’s en slimme thermostaten.

Het houdt het esthetische aangenaam terwijl het functies integreert die sommige individuen wensen.

Interieurtrends komen en gaan. Sommige blijven klassiek, zoals minimalistisch, midden van de eeuw modern, eigentijds en art nouveau. Een ander om te overwegen voor uw ontwerpesthetiek is middeleeuwse woninginrichting. Wat is middeleeuws? De middeleeuwse periode vond naar schatting 1000 jaar in Europa plaats. Het vond plaats na de val van Rome en voordat de Renaissance…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *